Τα Double O Sunglasses είναι μοναδικά χειροποίητα ξύλινα γυαλιά που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Οι ξύλινες λεπτομέρειες, η μεγάλη γκάμα από σκελετούς και χρώματα, άλλα και οι polarized φακοί, αποδεικνύουν και στον πιο δύσπιστο καταναλωτή ότι τα Double O δεν είναι μόδα, άλλα ήρθαν για να μείνουν. 

DOUBLEOSUNGLASSES.COM

Με το που μας έγινε η πρόταση για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του website των Double O Sunglasses, το μυαλό μας πήγε αυτόματα σε ένα minimal construction.

Ένα website με εύκολη περιήγηση για τον επισκέπτη.

Η ανάδειξη των λεπτομερειών της χειροποίητης εργασίας και οι ξύλινες λεπτομέρειες του τελικού προϊόντος είναι ο βασικός κορμός της ιδέας για τον σχεδιασμό και το στήσιμο του website .

Design: Newww
Development: Newww
Photo Credits: Nikolas Leventakis, Double O HandCrafts
Delivered: 2015

Αρχιτεκτονικά, η λογική της κεντρικής διαμόρφωσης του site ήταν τα λίγα clicks για την επιλογή μοντέλου από τον επισκέπτη και στις σελίδες των προϊόντων, φωτογραφίες από διάφορες γωνίες και αναλυτικές περιγραφές

Η διαδικασία κατασκευής, το αναλυτικό care instruction των γυαλιών αλλά και τα επιλεγμένα καταστήματα που μπορούν να δοκιμάσουν τα Double O Sunglasses οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, είναι οι σελίδες που θεωρήσαμε ότι “αναγκαστικά” πρέπει να προστεθούν στο website.

error: Sorry, but we must protected !!