Το ICAROS είναι απολύτως εξειδικευμένο, πρωτοπόρο Κέντρο Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος, το οποίο διαθέτει διεθνή πιστοποίηση ιατρικών πράξεων και παγκόσμια αναγνώριση.

Έχει συνεργασία με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, μεταξύ αυτών το Imperial College στο Λονδίνο και το Harvard στις ΗΠΑ!

TSIRIDIS.GR

Η ανάληψη και η εμπιστοσύνη για το redesign του website ενός τόσο μεγάλου οργανισμού, όπως είναι ο ICAROS του Κου Ελευθέριου Τσιρίδη, μας ικανοποίησε στο έπακρο.

Ως πρωτεύων στόχος ήταν η δημιουργία υλικού. Τα αναλυτικά βιογραφικά της ομάδας του ICAROS, οι βραβεύσεις των γιατρών, οι δημοσιεύσεις Ελληνικών και ξένων media για τον Κο Τσιρίδη όπως και τα κολακευτικά λόγια από τους ίδιους τους ασθενείς είχαν περίοπτη θέση στο website, όπως ήταν αναμενόμενο.

Design: Newww
Development: Newww
Photo Credits: ICAROS, Web
Delivered: 2014

Σχεδιαστικά, οι βασικοί στόχοι που μας δόθηκαν ήταν, ένα responsive για όλες τις συσκευές & browsers website, και η δημιουργία αναλυτικών σελίδων για την ενημέρωση των υπηρεσιών του ICAROS μέσα από δημοσιευμένα άρθρα και multimedia του οργανισμού σε ένα User Friendly περιβάλλον.

error: Sorry, but we must protected !!